Det er selskapet bak restauranten, Midtbyen Restaurantdrift, som er slått konkurs i Sør-Trøndelag tingrett. Trondheim Kemnerkontor har begjært selskapet konkurs.

En av eierne, Kulwant Singh Bains, opplyser at selskapet skylder både skatt og merverdiavgift til kemneren, men han vil ikke si hvor mye penger det dreier seg om.

- Vi har hatt dårlig omsetning i år. Det er ikke bare vi som sliter, mange restauranter gjør det, sier Bains.

Seks ansatte

Han opplyser at restauranten, som ligger i Brattørgata, har åpent tirsdag kveld, men at den blir stengt onsdag.

- Konkursboet bestemmer da hva som skjer, sier Bains.

Jadab Indian Restaurant har seks ansatte.

LES PÅ PLUSS: Mesterkokken gir opp hjembyen

Ikke oversikt ennå

Bains eier restauranten sammen med Audie Barrington, som er daglig leder, og Shazam Azeem, ifølge regnskapet for 2012. Midtbyen Restaurantdrift ble etablert først i desember 2012, men restauranten Jadab har eksistert siden 2001.

Midtbyen Restaurantdrift har ennå ikke levert regnskapet for 2013 til Brønnøysundregistrene. Fristen for dette gikk ut 1. september.

Advokat Terje Aas er oppnevnt som bostyrer, men han kunne tirsdag kveld ennå ikke gi en oversikt over boet.

Konkurs sist uke også

Bains og Azeem er også medeiere i den indiske restauranten Curry & Karma, som ble slått konkurs forrige uke. Den ligger i kjøpesenteret Sirkus Shopping på Leangen.

Curry & Karma har åpnet igjen i regi av bostyret. Bostyret har gitt tillatelse til dette, fordi eierne ønsker å innfri hele gjelden til leverandørene slik at selskapet kan fortsette som tidligere. Det kan først skje etter første skiftesamling medio desember.