Reitan og Hilde Undlien (42) viste seg også sammen på åpningen av det nye kongresshotellet på Brattøra i Trondheim, og kilder bekrefter overfor adressa.no at de er et par.

Undlien har bakgrunn innen kafé- og restaurantdrift i Trondheim. Hun har drevet konseptet Jordbærpikene på KBS-senteret, og skal etter planen starte opp samme virksomhet når det nye kjøpesenteret Sirkus åpner dørene til høsten.

Undlien står også bak byens nye tapasbar San Sebastian, som er i ferd med å etablere seg i Kongens gate 16 på Torvet, hvor lekebutikken Edwis tidligere holdt til. Lokalene leier hun av E.C. Dahls Eiendom, som eies av nettopp Odd Reitan.

Internasjonal konkurranse

Rema-gründeren er i fyrstedømmet for å delta på konkurransen «World Entrepreneur of the Year», der internasjonale toppledere kjemper om å bli kåret til verdens fremste vekstskaper.

Reitan ble intervjuet av juryen på åtte allerede torsdag kveld, og ifølge kommunikasjonsdirektør Solfrid Flateby i Reitangruppen gikk møtet over all forventning.

– Odd var fornøyd med at han blant annet fikk juryen til å gapskratte, sier hun.

Etter intervjuet ba også juryen om å få mer informasjon om det Reitan hadde fortalt, noe som de tolker som et veldig positivt tegn.

I et intervju med Adresseavisen før avreisen understreket Reitan likevel at han ikke hadde noen forhåpninger om å vinne. Han understreket at det først og fremst skulle være en opplevelse, og med på turen er også sønnene Ole Robert og Magnus, og flere av de nærmeste medarbeiderne i Reitangruppen. I tillegg er de som i fjor ble kåret til Årets kjøpmenn i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven med på turen, og regiondirektør Brynjar Hovstein i Rema 1000 Midt-Norge. Pluss et par av veteranene i Rema-systemet: Øyvind Dahl som driver Rema på Stavset og Kjell Theodorsen som driver Rema 1000 Tiller.

Bygger nettverk

50 andre toppledere fra hele verden deltar i konkurransen, og Reitan har avtalt egne møter med flere av de andre nasjonale vinnerne. Fredag møter han Thomas Woo som representerer Hong Kong og Macau, og som leder varehandelsbedriften City Super Group.

– Det er for å skape et nettverk, og kanskje plukke opp noen ideer, sier Flateby.

Magnus Reitan som leder Reitan Convenience skal møte Mikael Hed fra Finland. Hed leder selskapet Rovio, som står bak det populære mobilspillet Angry Birds.

I tillegg deltar blant annet toppsjefene for klesmerket Canada Goose i konkurransen, Alessandro Benetton som leder kleskonsernet av samme navn, og grunnleggeren og sjefen for nettsamfunnet Linkedin.