Slik ser man for seg at enheten kan bygges om som en del av et eiendomsprosjekt.

Det noe spesielle objektet har ligget ute på Finn i to uker.

I øyeblikket ligger den 1200 kvadratmeter store enheten i Ormen Langes vei på Ladehammeren. Når objektet blir solgt må den 1200 tonn tunge konstruksjonen flyttes via sjøveien.

Flere interessenter

Siden enheten ble bygd i 1976 har den vært benyttet til blant annet anti-terrortrening, førstehjelp og on/offshore-trening. På toppen av de fire etasjene er det et helikopterdekk.

Adressa.no har snakket med en representant for selgeren Randsfjorden Hotel Eiendom AS. Selskapet sier det er flere seriøse interessenter, og at de forventer at konstruksjonen vil bli solgt relativt raskt.

De vil imidlertid ikke gå ut med noen nøyaktig pris.

- De som er potensielle kjøpere vet om lag hva noe sånt er verdt, sier representanten, som selv ikke ønsker sitt navn i avisa.

Ser for seg leilighetskompleks

Per i dag bærer enheten preg av å ha vært benyttet til opphold for arbeidere på Nordsjøen. Den inneholder seks klasserom, flere garderober, dusjrom og toaletter. I tillegg har den kontorplasser, kantine med sitteplasser for inntil 60 personer.

I en illustrasjon i annonsen (se høyre spalte) viser selger hvordan objektet kan bygges til leilighetskompleks med tilhørende fasiliteter. Der hvor helikopterdekket er i dag er det tegnet inn restaurant og soldekk.

- Blant de som har tatt kontakt er det noen utbyggere. Enheten kan bygges om til en del av et eiendomsprosjekt, sier representanten.