I fjor ble det rabalder da Marvin Wiseth og Mona Grudt spilte inn Sparebank 1 SMN sin parodi på DNBs George Clooney-stunt. DNB truet med søksmål og det endte med at Sparebank 1 SMN trakk sin video fra nett.

I år gjør Mona og Marvin det igjen, men med en litt ny vri - og med to filmer - for å harselere med fjorårets bråk. I den ene filmen finner Marvin og Mona en skatt nedgravd på et småbruk i Stjørdal. Noe som får informasjonsdirektøren i DNB til å trekke på smilebåndet.

- Det er bra Marvin fant skatten når han skal bygge seg hytte til 45 millioner, humrer informasjonsdirektør Thomas Midteide, og sender med det et lite stikk til Sparebank 1 ledelsen.

Se de to nye videoene her:

VIDEO: Her finner ikke Marvin og Mona skatten

VIDEO: Her finner Marvin og Mona skatten

Det er i høst blitt kjent at Sparebank 1 skal bruke 40 millioner kroner på en konferansegården Oppistu på Oppdal. Den skal inneholde hele 60 sengeplasser i 13 eldgamle tømmerbygg, samt et nytt bygg i gammel stil. Noe de blant annet har hisset opp hotellinvestor Arthur Buchardt med.

Marvin klarer ikke helt å hisse på seg DNB på nytt med å luske videre i reklamefilm-hælene til konkurrenten. Iallfall skal man tro informasjonsdirektøren.

- Det er to fine filmer. De skal få lov å holde på. Det ser ut som de har det gøy, både Marvin og Mona, sier Midteide.

- Det går ikke på DNB sin bekostning?

- Det er klart de prøver å henge seg på Norges og verdens mest populære reklamefilm, men det får være deres valg, mener Midteide.