Espen Mjønes og Julia Bratvold Nervik fra Rema 1000 Bromstad ble begge trukket frem under Ole Robert Reitans åpningstale under festen i Telenor Arena. Den første Rema-butikken ble startet på Bromstad i 1979.

10 år i Rema

Bratvold Nervik ble trukket frem for sine tanker om mangfold.

- Det var veldig uventet. Jeg går på et program for å bli kjøpmann, og skrev om dette temaet på en oppgave i forbindelse med dette, sier Julia Bratvold Nervik.

Hun har jobbet i Rema siden hun var 15 år, og hun nærmer seg ti år i jobb i matvarekjeden. Til høsten åpner hun egen butikk i Hommelvik.

Sprudlende humør

Espen Mjønes ble trukket frem under talen for sitt sprudlende humør.

- Jeg ble overrasket. Det var veldig artig. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden, sier Mjønes.

Dyr fest

Festen fortsetter i Telenor Arena søndag kveld. Og det er en storslått feiring Rema 1000 legger opp til. Adressa.no har tidligere omtalt at festen koster anslagsvis rundt 40 millioner kroner. Tidligere i dag opptrådte Kurt Nilsen, Donkeyboy og Nico & Vinz i Holmenkollen. Flere artister er ventet å opptre i løpet av kvelden, og årets butikk skal kåres.

Festen blir arrangert fordi matvarekjeden feirer at de for første gang er større enn Coop. Norgesgruppen er den andre matvarekjeden med større markedsandel enn Rema.

Julia Bratvold Fra Rema 1000 Bromstad mottar takk og hyllest fra Ole Robert Reitan. Foto: kristin svorte
Ole Robert Reitan hyllet sine ansatte fra scenen. Foto: Kristin Svorten