1. Hva er de beste tingene ved Sør-Trøndelag?

Sør-Trøndelag er et veldig flott fylke. Det er veldig positivt å ha en storby som Trondheim i fylket, med mye historie, liv og røre – Trondheim er helt klart en flott by. Høyskolene og NTNU er veldig bra for utdanning av yrkesgrupper vi trenger, det er veldig positivt at disse er lagt til fylket. Ellers har Sør-Trøndelag mange fine plasser å by på, Fosen og Røros er nok mine to favorittplasser.

2. Hva er de verste tingene ved Sør-Trøndelag?

Selv om mye av folket befinner seg i Sør-Trøndelag er det synd at veldig mye av pengene går dit. Dette kan føre til en sterk sentralisering av både folk og makt.

3. Hva er de beste tingene ved Nord-Trøndelag?

Det mest positive med Nord-Trøndelag er at det bor folk over hele fylket. Dette fører til at vi tar hele fylket i bruk. Nord-Trøndelag er veldig flinke på matproduksjon, det er viktig at vi har fokus på å legge til rette for landbruket i det nye Trøndelag. Vi har også veldig gode videregående skoler og bruker mere enn sørtrønderne per elev.

4. Hva er de verste tingene med Nord-Trøndelag?

Vi har for dårlig infrastruktur, både vei, tog og bredbånd må bli bedre. Men det gjelder kanskje også for Sør-Trøndelag?

5. Hvem er din favorittperson fra Nord-Trøndelag/Sør-Trøndelag?

Fra Nord-Trøndelag må det bli dikteren Olav Duun eller Åge Aleksandersen og i Sør-Trøndelag Roar Strand

6. Beste minne fra Sør-Trøndelag?

Det må være en varm sommerferie hos mine besteforeldre i Selbu.

7. Verste minne fra Sør-Trøndelag?

Da jeg hadde ørebetennelse og måtte se på at vennene mine badet i Pirbadet da jeg var 12.