Anne Beathe Tvinnereim - utfordreren som vil kaste Ola Borten Moe ut av partiledelsen - kom spaserende fra jernbanestasjonen bort til landsmøtehotellet noen minutter før Ola Borten Moe kom gående.

Med en kaffekopp i hånda, og grønn bukse og kåpe, kunne hun ikke mandag morgen spå noe om hvorvidt hun har samlet nok støtte i landsmøtesalen til å bli valgt som partiets første nestleder.

- Tror det blir jevnt

- Jeg har telt stemmer i helga, men tror dette blir veldig jevnt. Det finnes fortsatt mange som ikke har bestemt seg, sa hun på vei inn til landsmøtet.

Minutter etter kom Ola Borten Moe og delegasjonen fra Sør-Trøndelag i samlet tropp til landsmøtet.

- Jeg er spent og tror det blir jevnt. Nå skal vi la landsmøtet avgjøre, så får vi se utpå dagen om hvordan dette går, sier Ola Borten Moe til adressa.no. Han tør på ingen måte innkassere seieren før alle stemmene er talt opp.

Mens Ola Borten Moe er usikker på utfallet, er det flere i trønderdelegasjonen som er overbevist om at de skal gå seirende ut av den bitre nestlederstriden i partiet.

- Ordner seg for Ola

Fylkesvaraordfører i Sør-Trøndelag, Arne Braut, går langt i å innkassere seieren.

- Dette ordner seg for Ola og trønderne. Jeg tror ikke det blir så spennende som mange vil ha det til. Jeg har en bestemt følelse av at vi har nok stemmer, sier Braut.

Men samtidig legger han ikke skjul på at striden nok vil prege partiet i lang tid fremover.

- Nå skal vi gjøre unna dette, så må vi se fremover. Men vi må forsøke å finne ut hva som egentlig gikk galt. Kanskje Senterpartiet er nødt til å starte søk etter vår egen ferdsskriver for å komme til bunns i dette, sier Braut.