- Det var ekkelt, med tanke på at det kunne løsnet helt, sier adressa.no-tipser.

Mannen kjørte bak lastebilen fra Ikea til Tiller i Trondheim. Lastebilen hadde en gjenstand som blafret i vinden og som havnet delvis over førerhytta.

- Jeg lå lenge bak bilen, og så at det blafret fra taket. Vi var flere bilister som tutet og blinket med lysene. Føreren brydde seg verken om signalene fra oss eller at han hadde flere muligheter til å stoppe å se hva som var galt, sier tipseren.

Burde stoppet

Tipseren opplevde hendelsen som ekkel, og forteller at det var tett trafikk i området.

- Føreren burde stoppet med en gang for å sjekke hva som var galt. Heldigvis stoppet han til slutt. Jeg ringte politiet og de kom til stedet.

Operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt forteller at de fikk melding om lastebilen klokka 10.05 fredag formiddag.

- Utsatt for angrep av «Roar»

- Den ble stoppet på Tonstad, og det var trolig lettmetallplater som hadde løsnet, til tross for at de var naglet fast til taket, sier han.

Patruljen mente at sjåføren ikke kunne klandres for de løse platene. Han var i ferd med å feste lastestropper da patruljen dukket opp.

- Denne lasten ser ut som den har vært utsatt for et angrep av «Roar» eller noe sånt. Eller kanskje sjåføren har med seg kjerringa som rister tepper? Det ser uansett ikke helt trygt ut, sier Kimo etter å ha sett leserbildet.