27-åringens forsvarer, Tore Angen, sier klienten fortsatt ikke har tatt stilling til hvordan han stiller seg til spørsmålet om straffskyld for drapet på Nilofer Naseri. Ifølge advokaten var ektemannen etter alt å dømme ikke kjent med at hans kone hadde anmeldt ham for trusler.

- Han har forklart seg om hva som skjedde, akkurat slik han gjorde sist. Hun levde da han dro fra stedet og da han dro var det ikke i tankene hans at hun kunne dø etter det som skjedde, sier Angen.

Andre avhør

Like før klokken 12.00 onsdag ble ektemannen hentet i Trondheim fengsel av to politietterforskere og fraktet til politihuset i Trondheim sentrum. Formålet var å gjennomføre det andre avhøret siden han ble pågrepet klokken 21.19 mandag 28. september, siktet for drap på sin kone Nilofer Naseri.

LES OGSÅ - Barnet (2) var i leiligheten da drapet skjedde

Politiets etterforskningsleder John Torger Konstad, forteller at den siktede ektemannen skal ha forklart at det oppsto en krangel som endte med at Naseri ble utsatt for ytre vold som førte til døden.

- Ifølge siktede skal uoverensstemmelsen ha startet med krangel om en regning, sier Konstad.

Vil ikke kommentere dødsårsak

Etterforskningslederen vil ikke gå nærmere inn på dødsårsak, eller et mulig drapsvåpen.

Advokat Tore Angen har tidligere fortalt Adresseavisen at en kniv, som ikke tilhørte den siktede, «var inne i bildet».

- Dette er forhold som jeg ikke kan kommentere på det nåværende tidspunkt av hensyn til etterforskningen, sier Konstad.

Politiet skal imidlertid ha skaffet seg bred oversikt over den siktede ektemannens bevegelser på drapsdagen, frem til han ble pågrepet etter ugjerningen. Konstad opplyser at 27-åringen er den eneste som er mistenkt i saken. Han oppfattes som troverdig i avhør.

- Forklaringen har fått på plass en del ting som kan etterprøves i andre bevis som vi sitter på. Likevel mangler det flere detaljer.

- Det er forferdelig

Den første nødmeldingen som kom inn til politiet, ble registrert klokken 20.57. Etterforskningslederen opplyser at drapet skal ha skjedd «noe tid» før den første oppringingen til politiet.

- Jeg ønsker ikke å tidfeste dette nærmere nå, sier Konstad.

Både etterforskningslederen og mannens forsvarer, advokat Tore Angen, bekrefter at det vil bli nye avhør av ektemannen. Det er så langt ikke klart når dette vil skje.

- Min klient har det ikke bra. Han synes det er forferdelig at hun er død. Gutten deres har mistet moren sin og 27-åringen har aldri ønsket henne død, sier Angen.

Følg Adresseavisen på Facebook,Instagram og Twitter

Like før klokken tolv tirsdag ble den draptssiktede 26-åringen hentet i Trondheim fengsel av to politietterforskere. Siktede er avdøde Nilofer Naseris ektemann. Foto: Glen Musk, ADRESSEAVISEN
Politiet har gjort grundige undersøkelser av åstedet og fikk sist uke blant annet bistand fra Kripos for å få tatt 360-gradersbilder i boligen. Foto: Kjell A.Olsen