15 husstander er onsdag kveld strømløse på grunn av uværet som herjer i store deler av Trøndelag. I en periode var antallet over 2000, men like etter klokken 19 har Trønderenergi fått lagt om deler av nettet, slik at over halvparten av dem har fått strømmen tilbake.

- 15 husstander i området sør og vest for Udduvoll bru har mistet strømmen, sier kommunikasjonsrådgiver hos Trønderenergi, Tore Wuttudal like før klokken 21.

Over 1200 berørt i Malvik

I tillegg var flere hundre husstander i Hommelvik, mellom sentrum og mot Muruvika, strømløse. Disse har fått tilbake strømmen omkring klokken 19.30.

Det ble også meldt at over 1200 husstander i Malvik fra Hønstad og sørover, helt til Hundhammeren, hadde strømutfall tidligere onsdag kveld. Deler av Malvik og deler av Vikhammer var også berørt.

Like etter klokken 20.30 har alle disse fått strømmen tilbake.

Hektisk romjul

Wuttudal tør ikke love når alle kundene vil være forsynt med strøm igjen, men håper å få ordnet det i løpet av kvelden

Trønderenergi har hatt en hektisk romjul og start på nyttårshelga, med flere strømbrudd i Trøndelag.

- Vi har hatt folk ute nesten hele perioden i uværet, men montørene står på og jobber med å få rettet feilene fortløpende, sier kommunikasjonsrådgiveren.

600 uten strøm i Nord-Trøndelag

Også i Nord-Trøndelag opplever NTE problemer med strømmen.

- Omkring 600 husstander er uten strøm. De er fordelt på Stjørdal (70 husstander) og Levanger, sier Jan Foosnæs hos NTE.