Da Anita Belsås fra Skaun skulle kjøre på jobb fredag morgen i forrige uke, oppdaget hun at noen hadde ripet inn en penis på bilpanseret hennes.

Da hadde bilen stått på pendlerparkeringen i Børsa onsdag og torsdag. Hun fortalte om hærverket på Facebook, og det viste seg snart at flere bileiere hadde opplevd det samme.

Forbannet

- Hærverket skjedde sannsynligvis på torsdag. Jeg ble så forbannet og lei meg. Dette er en gammel bil, så det er ikke sikkert det er verdt å bruke mye penger på å rette det opp. Samtidig er det jo veldig kjedelig å kjøre rundt med denne tegningen på panseret, sier Anta Belsås til Adresseavisen.

Hun har nå anmeldt hærverket til politiet. Det samme har Roar Løhre Nilsen gjort. Bilen hans fikk en lignende tegning ripet inn på panseret.

- Så langt jeg vet er det totalt fem biler som har blitt utsatt for dette. Tre har fått tegninger på panseret og to har blitt ripet opp langs sidene. Det er ille når noe sånt skjer på en offentlig parkeringsplass. Dette er trolig hærverk som er utført av noen som ikke har fått de grensene de burde. Derfor blir det viktig å finne ut hvem som har gjort det, slik at noen kan forklare vedkommende hvorfor dette er galt, sier Løhre Nilsen.

Bilene har stått parkert på sør-siden av E39, rett bak leskuret på bussholdeplassen. Det er også kommet frem at andre har fått antenner, vindusviskere og "Mercedes-stjerner" revet av bilene sine, men det er usikkert om dette har skjedd samme dag

- Sjekk bilen din

Skaden kommer til å koste ham rundt 4000 kroner.

- Det er sure penger, fastslår han.

Overfor Avisa Sør-Trøndelag ber politet folk sjekke bilene sine for hærverk dersom de parkerer på denne parkeringsplassen.

- Det kan være noen som ikke har oppdaget det ennå, sier lensmann Tor Kristian Haugan til avisa.