- Jeg ble helt paff, sier Torgeir Nekstad.

Han er trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen, og innrømmer at onsdagens telefonsamtale ikke var den koseligste han har fått. Snøen lavet ned, og operatørene hadde fullt opp med å ta telefoner, og hjelpe bilister.

Dette er en søt historie: Reddet dompap fra brøytebildøden

Ung kvinne

- Så ringte ei kvinne fra Melhus-området som ikke var helt fornøyd. Hun kunne nemlig fortelle at det ikke var brøyta foran brøytebilen på E6. Det oppdaget hun da hun hadde kjørt forbi, sier Nekstad.

Han er ikke veldig imponert over klagingen til det han mener var ei forholdsvis ung kvinne.

- Hun hadde sikkert dårlig tid, og følte det gikk sakte, sier Nekstad.

Han og kollegene opplever mye kjeft fra folk som mener brøytemannskapene kommer for sent ut, eller gjør en for dårlig jobb.

LES OGSÅ: Største januarsnøfall på 121 år

Urettferdig kritikk

Fra Trondheim har det vært ekstra telefoner den siste tiden.

- Det kjøres ofte tre brøytebiler etter hverandre for å få maksimalt ut av brøytinga. Men folk reagerer på det går vedig sakte, og mener at brøytebilene må kjøre ut av veien for å slippe forbi biler bak, sier han.

- Det er urettferdig at vi får kjeft. Både vi og brøytemannskapene gjør det beste for bilistene og andre som er ute i trafikken, sier Nekstad.

Få de siste værnyhetene: Gjør som 16 600  andre - følg VærAdressa på Facebook

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Trafikkoperatør Morten Eitran (t.h.) og Torgeir Nekstad ved Veitrafikksentralen opplever en del kjeft fra oppgitte og utålmodige bilister. Foto: Emilie Gynnild, Statens vegvesen
Ofte kjører flere brøytebiler etter hverandre for å få maks ut av brøytinga. Foto: FINN WALTHER