Det melder Trønderavisa.

– Dette føles knallgodt, og spesielt med tanke på hvordan vi vant gullet, sier Chris Horn, Innherreds lagkaptein.

Kystverket skal pusse opp to fyr. Det skriver Hitra-froya.no  Det er Vingleia fyr som ligger fire nautiske mil utenfor Mausund, og er den del av fyrkjeden utenfor Frøya. Terningen fyrstasjon er et ledfyr som ligger i Trondheimsleia utenfor Hitra. Kystverket eier bygningsmassen, og har ansvaret for å holde bygningsmassen vedlike.

Leier ut helsefort

Å få innkvartert alle arbeiderne på Fosen Yard har vært en utfordring for verftet. Derfor skal det leies ut rom på helsefortet, melder fosna-folket.no. - Det er 48 rom på helsefortet og St. Olav har leieavtale på 40. Derfor har vi sagt ja til å leie ut de åtte rommene kommunen disponerer på kortidsleie til verftet, opplyser Einar Eillertsen ved avdeling Bygg & Eiendom i Rissa kommune til avisen.

Hyllest til Dylan

Nå skal Bob  Dulan hylles. Terje Craig Furunes er i innspurten foran sine andre «Tribute To»-konsert, skriver Bladet.no.

Vi skal forsøke å få med sanger fra hans fleste epoker. Dylan har gitt ut nærmere 40 plater, og skulle vi hatt med én sang fra hver plate ville holdt på i fire timer, sier Terje Craig Furunes, musiker og produsent, skriver avisa.

Gaupe skutt

En gaupeunge er skutt og nå er jakten avsluttet, melder avisa-st.no. Kvotejakt på gaupe startet 1. februar. Og allerede på den første dagen ble det skutt en gaupeunge på 9,5 kilo i Agdenes. Dagen etter kom det melding om at en voksen hunn på 16,6 kilo var felt av et jaktlag i Midtre Gauldal. Like før helga kom det melding om at enda ei gaupe i Midtre Gauldal er skutt, skriver avisa.

Landbruksmninisteren på besøk

Georg Dale (Frp) skal prøve seg som kjøttskjærer hos Nortura tirsdag, skriver malvikbladet.no. Landbruks- og matministeren skal bruke to dager i Trøndelag. Det skjer mandag og tirsdag, skriver departementet i en pressemelding. Mandag besøker Dale flere steder i Nord-Trøndelag, og skal blant annet besøke en lama-oppdretter i Levanger.Tirsdag går turen videre til Sør-Trøndelag. Første post på programmet tirsdag morgen er et besøk hos Nortura på Sveberg, der Dale får en omvisning og ifølge programmet «parterer/skjærer storfeslakt», skriver avisa.

Glad i pizza

Du trenger ikke å reise til Italia for å spise en god steinovnsbakt pizza. Alt du trenger å gjøre er å sette deg i bilen og kjøre til Åmotsdalen, skirver Opdalingen.no. – Det hele startet som en hobby. Vi bygde opp eldhuset for to år siden, og bygde også en steinovn, som vi kunne bake brød og pizza i til eget bruk. Nå har vi blitt en bedrift, Lady Dala, forteller Hege Mellem og John Vammervold til Opdalingen.