Ulykken skjedde rett sør for Ekra gartneri, rundt en kilometer sør for rundkjøringen på Klett. Politiet fikk melding om kollisjonen som involverte tre personbiler og et vogntog i 22-tiden tirsdag kveld.

Operasjonssentralen i Sør-Trøndelag opplyste innledningsvis at to av de seks involverte var hardt skadd. St. Olavs Hospital opplyser derimot at fire menn og kvinner i alderen 20 til 45 år har fått behandling for lettere skader.

Tekniske undersøkelser

Operasjonssentralen i Sør-Trøndelag meldte at flere personer var fastklemt etter ulykken. Ved 22.10-tiden var en av personene frigjort, og en halvtime senere var den siste skadde kjørt med ambulanse til St.Olavs Hospital.

- Ifølge vår innsatsleder på stedet kan det være snakk om at flere personer kan være alvorlig skadet, sa Bjørn Handegard, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt i 22.40-tiden.

E6 ble stengt tirsdag kveld for tekniske undersøkelser og bilberging. Veien kunne åpnes igjen klokken 02.38.

Ulykkesgruppa til stedet

Ifølge Adressas reporter på stedet skal to av personbilene ha havnet utenfor veien. Bilene skal ha fått til dels store materielle skader i sammenstøtet.

Politiet sier at det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.  Både Ulykkesgruppa til Statens vegvesen, havarikommisjonen og krimteknikere har undersøkt ulykkesstedet. Det er svært glatt veibane på stedet.

Bilene fikk store materielle skader. Foto: Terje Svaan
Veien ble stengt i flere timer etter ulykken. Foto: Terje Svaan
Krimteknikere og Ulykkesgruppa til Statens vegvesen undersøkte stedet. Foto: Terje Svaan