- Mannen i 40-årene er operert og lagt i kunstig koma. Pårørende er varslet, sier politioverbetjent Wenche Johnsen ved krimvakta til Adresseavisen.

Det var en ambulanse som kom over motorsykkelen på E39 i Skjenalddalen rundt klokken 23.37 fredag kveld. Elgen var død, mens MC-føreren var bevisstløs, opplyste operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt

Stengte veien

St. Olavs Hospital opplyser at mannen er alvorlig skadet, og at situasjonen er uavklart.

AMK varslet politiet klokken 23.37, og veien ble stengt på ulykkesstedet med omkjøring via fylkesvei 463. I 04-tiden lørdag morgen kunne veien åpnes igjen etter at man var ferdige med tekniske undersøkelser.

Ulykkesgruppa til stedet

- Krimteknikere og Ulykkesgruppa til Statens vegvesen tar seg av åstedsundersøkelser, sier Sagen.

Det var ikke vitner til ulykken, og politiet vet ikke hva som har skjedd forut for sammenstøtet.

Mannen ble fraktet til St. Olavs Hospital i luftambulanse, mens politi og brannvesen fortsatte arbeidet på stedet natt til lørdag.

Advarer mot mye hjortevilt

Politiet har flere ganger advart mot mye hjortevilt på trønderske veier den siste tiden. Siden 22.28 fredag kveld har det vært seks viltpåkjørsler i Bjugn, Hitra, Hasselvika, Knarrlagsund, Orkanger og på Strøm på Hitra.

Natt til tirsdag var det hele ti viltpåkjørsler i Trøndelag, hvorav åtte fant sted i Sør-Trøndelag. Politiet ber folk være oppmerksomme i trafikken.