For politiet i Leksvik kommune skaper flere hendelser med vandalisering og hærverk hodebry. Det skriver Fosna-Folket.

Tirsdag ble ansatte ved Leksvik kommunehus møtt av 12 knuste ruter, angivelig forårsaket av softgunkuler.

Samme natt ble det også gjort hærverk på Røstad kraftverk. Natt til onsdag hadde gjenbrukstorget i Vanvikan innbrudd.

- Vi ser flere hendelser i sammenheng, forteller fungerende lensmann Snorre Haugdahl i Leksvik og Inderøy lensmannsdistrikt.

Poengdeling i Sandnes

Onsdag møtte Levanger Sandnes Ulf. Forventingene var store til Levanger etter den knusende seieren over Bryne på søndag. Det ble ingen festforestilling fra Innherredslaget, men de kan takke en av formspillerne for at de tar med seg ett poeng hjem fra Sandnes. Det skriver Innherred.

Levanger ligger fortsatt på en 3.plass med 26 poeng på 15 kamper. Neste kamp er borte mot Sandefjord 3. juli.

Fartsbøller i Steinkjer

Under en fartskontroll i 60-sonen ved Asphaugen i Steinkjer onsdag ble hele 17 personer ble tatt i for høye hastigheter. 13 fikk forenkelde forelegg, mens fire mistet lappen. Det skriver Trønder-Avisa.

Kontrollen ble avholdt i tidsrommet 17.40-20.30, og ga nedslående resultater.

Operasjonsleder Arild Syvertsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt sier at resultatet fra kveldens kontroll var nedslående, men ikke overraskende.

- Politiet har hatt kontroller tidligere i dag også, blant annet i Namdalen, og rapportene tyder på at det går altfor fort på vegene. Spesielt når du kommer litt utenfor tettbygd strøk, når det åpner seg opp litt, da øker farten betydelig, sier Syvertsen.

Tørke for fôrbønder

- Det er tørt overalt, sier rådgiver Marte Yseth i Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag. Det skriver Trønderbladet.

Yseth konstaterer at det er tørt enten det er i Soknedal eller i Haltdalen, og at det har satt sitt preg på førsteslåtten av gress.

- Vi venter på vann. Det hjelper ikke med små ettermiddagsbyger, og vi trenger mer enn det. Men er det noe som er sikkert i Trøndelag, er at det kommer regn. Vi er derfor ikke bekymret med tanke på andreslåtten, sier Yseth.