Onsdag ettermiddag åpner den nye Blinkparken i Stjørdal. Ifølge Stjørdalens Blad er finner man alt fra et tradisjonelt lekeområde, flere bordtennisbord og sandvolleybane til treningsapparater i det nye grøntområdet. Det er også en fontene i det sørvestlige hjørnet. Blinkparken har hatt en kostnadsramme på 7,2 millioner kroner.

Toalettbrann kostet 1,5 mill.

Den påsatte brannen på et handikaptoalett i YX-stasjonen i Buvika ble en dyr affære melder Avisa Sør-Trøndelag. I oktober må en mann fra Skaun møte i retten, tiltalt for grovt skadeverk. I tiltalen kommer det frem et erstatningskrav på nærmere 1,5 millioner kroner. Bensinstasjonen var stengt i ti dager etter hendelsen.

Velværebedrift gikk konkurs

Ditt velværested AS på Lundamo i Melhus har lukket dørene for godt. Det melder Trønderbladet. Bedriften med tre ansatte drev med blant annet negledesign, fotpleie og voksing. 22. juni ble den begjært konkurs etter om lag 15 måneders drift.

Sau slått av bjørn

Det er funnet to nye sauekadaver på Mosletmarkene i Selbu. Det skriver Selbyggen.no. Bjørnen som har vært på ferde, er sannsynligvis den samme som for noen uker siden drepte fire sauer ved Storvollfjellet og Bringen.

- Fellingstillatelsen som beitelaget vårt mottok tidligere er utvidet, men i og med begge kadaverfunnene er to dager gamle, ansees jakt som nytteløst, sier Hans Ivar Stene i Moslet-Kulset beitelag til lokalavisa.

Første som får bruke Lindgren-musikk

Når «Ronja Røverdatter» settes opp i klosterruinene på Munkeby kloster i Levanger 25. august, er det til tonene av originalmusikken fra filmen. Det skriver Innherred.

Hver gang fortellingen om Astrid Lindgrens Ronja RØverdatter er blitt satt opp i Norge tidligere, har ikke teatrene fått tillatelse til å bruke originalmusikken til Björn Isfält. Produksjonsleder Rannveig Skillingstad i Levanger Nye Teater kom imidlertid i kontakt med den avdøde komponistens datter, som ga sin tillatelse.

Utlyser 50 nye helsejobber

Levanger kommune har startet rekrutteringen av ansatte til nye Staup Helsehus som er under utbygging, skriver Innherred. Helsehuset, som skal betjene 40 døgnplasser innen blant annet rehabilitering, korttidsbehandling og lindring, trenger 50 heltidsansatte.

Staup Helsehus har behov for alt fra leger, fysio- og ergoterapeuter, vernepleiere til sykepleiere. Søknadsfristen for jobbsøkere er 29. august, skriver avisa.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.