– Det var bittelitt roligere i natt enn det har vært de siste ukene. Det er vanlig at det er mye de siste ferieukene og i fadderukene, men nå har kanskje studentene begynt å studere, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund til Adresseavisen.

Det ble likevel ikke en natt helt uten saker for politiet.

Slagsmål

– Det begynte å komme inn flere meldinger om slagsmål fra klokka to og utover. Vi kan ikke være overalt, så noen av stedene ble det løst før vi kom dit, sier Aaslund.

Ingen har blitt pågrepet av politiet etter slagsmålene.

– Det er et par stykker der ute som vi gjerne skulle hanket inn og tatt en prat med, men med den kapasiteten vi hadde i natt så ble ikke det prioritert, sier Aaslund.

Ingen av de involverte i slagsmålene trengte ambulanse, men Aaslund kan ikke utelukke at noen tok seg til legevakta på egen hånd.

To i fyllearresten

To personer ble innbrakt til fyllearresten i løpet av natten. Den ene var en mann i Orkanger som var lite samarbeidsvillig da politiet dukket opp.

– Han fikk muligheten til å dra hjem, men han var såpass vanskelig at det ble en tur til byen for å sove ut rusen, sier Aaslund.

Den andre er en mann i 20-årene som ble innbrakt på Møllenberg, etter å tidligere ha fått pålegg om å forlate byen etter bråk.

Politiet i Nord-Trøndelag melder om en rolig natt, men en mann i 20-årene ble anmeldt for å ha spilt høy musikk fra et kjøretøy, etter at han fikk en advarsel om dette tidligere.