Det er ikke bare i Verdal de sikrer seg lottomillionene, men det kan hende det lønner seg å levere inn lottokupongen i et av de to trøndelagsfylkene.

For i den tradisjonelle Lotto-trekningen lørdag vant fire personer  3 984 285 millioner hver, og to av dem kom fra Trøndelag, nærmere bestemt Levanger og Melhus.

Nei, fy f**n!

- Vi sitter og feirer en familiebursdag her, og snakket akkurat om dette. Han spurte om jeg hadde telefonen på i tilfelle Norsk Tipping skulle ringe, og jeg sa at jeg hadde telefonen på, men den var skrudd på lydløs. Det er nesten ikke kan til å tro, sier den glade 47-åringen fra Levanger til Norsk tipping. Han har tippet i mange år, og tenkt at det var noe tull å drive med.

- Men jeg har jo levert lell, og så vinner jeg fire millioner, sier han.

På spørsmål fra Norsk tipping om hva han skal finne på nå, svarer han:- Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har en samboer så jeg regner med at jeg får flere gode forslag utover natta nå, sier han og ler, og blir litt stum.

- Dette er vanvittig artig, og nesten uvirkelig. Jeg har jo ofte tenkt «hva om» men har aldri tenkt tanken ut, for det virker så fjernt. Men nå er det virkelig, sier mannen som kanskje skal feire med en Cognac.

- Det blir nok en slant XO i kveld, sier 47-åringen fra Levanger, som ønsker å være anonym.

Skal i fjøset klokken seks

I Melhus blir det en enkel feiring på grunn av fjøsstell i morgen klokken seks.

- Jeg så tallene men var ikke sikker på om det var riktig. Jeg har ikke hatt tid til å tenke så mye på det ennå, men jeg snakket med en kamerat og ba han komme bortom og ta en titt sammen med meg for å sjekke at det var riktig, sier 62-åringen fra Melhus til Norsk tipping.

Også han ønsker å være anonym.

Hvordan føles det å bli Lottomillionær og vinne nær fire millioner?- Det er ikke gæli det? Jeg har vunnet fem rette før, men aldri mer enn fem rette.

På spørsmål om hva han skal gjøre nå, svarer han:-Jeg er jo 62 år og driver gard fortsatt men hadde tenkt å pensjonere meg sånn halvveis neste år, så det blir godt å starte som millionær.

Supperlotto

Det var ellers 30 spillere som vant en million hver i SuperLotto.  Også der var det to trøndere blant vinnerne. En mann fra Sør-Trøndelag og en kvinne fra Nord-Trøndelag.