Tommy Bye var bosatt på Fannrem i Orkdal, skriver politiet i Trøndelag i en pressemelding. Pårørende er varslet om ulykken.

Ulykken skjedde på Furukollen pukkverk mandag. Bye var selvstendig næringsdrivende, men var innleid hos Winsnes maskin & transport da ulykken skjedde, skriver politiet i pressemeldingen.

- Flere avhør av ansatte

Ifølge lensmann Per Christian Stokke ved Midtre Gauldal lensmannskontor er det for tidlig å fastslå årsaken til ulykken.

- Det har vært minnestund ved bedriften. Vi er i ferd med å organisere videre avhør av ansatte. Noen har vært til avhør, mens andre gjenstår, forklarer han.

Bedriften kan gjenoppta arbeidet i pukkverket, men Arbeidstilsynet har lagt ned forbud mot å bruke maskinen som var i gang under ulykken.

Vil undersøke maskinen

Stokke opplyser at det er naturlig å se på alle rutiner i forbindelse med arbeidsoppgavene til Bye.

Det er gjennomført obduksjon av avdøde, og den foreløpige rapporten viser at Bye døde av de skadene som oppsto i forbindelse med ulykken.

- Ulykkesstedet er frigitt til bedriften, men vi ønsker å gjøre en teknisk undersøkelse av maskinen. Da vil det bli innhentet noen med kompetanse på dette, forklarer Stokke.