Frigir navnet etter dødsulykke

Det var Tommy Bye (31) som omkom i arbeidsulykken på pukkverket i Midtre Gauldal.

Her var politiets teknikere i gang med undersøkelser ved maskinen.

Saken oppdateres.

Tommy Bye var bosatt på Fannrem i Orkdal, skriver politiet i Trøndelag i en pressemelding. Pårørende er varslet om ulykken.

Ulykken skjedde på Furukollen pukkverk mandag. Bye var selvstendig næringsdrivende, men var innleid hos Winsnes maskin & transport da ulykken skjedde, skriver politiet i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Mann i 30-årene døde etter arbeidsulykke i Midtre Gauldal

- Flere avhør av ansatte

Ifølge lensmann Per Christian Stokke ved Midtre Gauldal lensmannskontor er det for tidlig å fastslå årsaken til ulykken.

- Det har vært minnestund ved bedriften. Vi er i ferd med å organisere videre avhør av ansatte. Noen har vært til avhør, mens andre gjenstår, forklarer han.

Bedriften kan gjenoppta arbeidet i pukkverket, men Arbeidstilsynet har lagt ned forbud mot å bruke maskinen som var i gang under ulykken.

Vil undersøke maskinen

Stokke opplyser at det er naturlig å se på alle rutiner i forbindelse med arbeidsoppgavene til Bye.

Det er gjennomført obduksjon av avdøde, og den foreløpige rapporten viser at Bye døde av de skadene som oppsto i forbindelse med ulykken.

- Ulykkesstedet er frigitt til bedriften, men vi ønsker å gjøre en teknisk undersøkelse av maskinen. Da vil det bli innhentet noen med kompetanse på dette, forklarer Stokke.

Vis debatt
comments powered by Disqus

Trykk her for debattregler

Gikk du glipp av disse?