En annen mann i 30-årene døde mandag ettermiddag av skadene etter slåsskampen. Les om det her.

Den pågrepne mannen i 30-årene er siktet for kroppsskade etter slåsskampen.

- Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling tirsdag klokken 12.00, sier etterforskningsleder Roy Hoøen ved Fosen lensmannsdistrikt.

Fengslingsmøtet er berammet i Sør-Trøndelag tingrett.

Det var klokken 04.27 natt til mandag at politiet meldte om slåsskampen på Twitter. Voldsutøvelsen skjedde i en leilighet i Botngård i Bjugn kommune.

Mennene er bekjente

- Da vi kom dit var en av de involverte bevisstløs, og den andre var også skadet. Begge ble fraktet til St. Olavs Hospital, sa operasjonleder Bernt Tiller til Adresseavisen mandag morgen.

Den første av dem ligger fortsatt på sykehuset. Skadene hans betegnes som kritiske, opplyser Hoøen til Adresseavisen. Begge mennene er i slutten av 30-årene.

- Hvilken relasjon er det mellom mennene?

- De er bekjente, sier etterforskningslederen.

- Ble det brukt våpen i forbindelse med slåsskampen?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, svarer Hoøen, og legger til:

Ikke tatt spørsmål til straffskyld

- Vi jobber nå med saken både teknisk og taktisk for å få et overblikk over hva som har skjedd.

Advokat John Reidar Aae er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen, og bisto ham under et vel tre timers langt avhør som var ferdig i 14-tiden mandag.

- Min klient har forklart seg om saken - uten at jeg vil gå i detaljer om dette, men han har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld ennå, sier Aae.

Kriminalteknikere fra Trondheim kom til Botngård mandag formiddag for å gjøre undersøkelser på åstedet.

Etterforskningsleder Roy Hoøen ved Fosen lensmannsdistrikt opplyser at en mann i 30-årene er siktet etter en slåsskamp i Bjugn. Foto: Therese Alice Sanne
Advokat John Reidar Aae er forsvareren til den voldssiktede mannen som tirsdag vil bli fremstilt for varetektsfengsling. Foto: Jens Petter Søraa