- Jeg kom kjørende sakte, for det var veldig dårlig sikt og tett med snø foran meg. Plutselig oppdager jeg et kjempestort grantre som ligger tvers over veien. Jeg prøvde å bremse, men jeg kjører rett inn i treet, rett og slett, forteller Tove Moen.

Treet ble liggende over panseret, og frontrute, panser og støtfanger ble skadet. Med Tove Moen og sønnen Amund Moen Krokhaug gikk det imidlertid helt fint etter uhellet på fylkesvei 700 tirsdag kveld.

Politiskyss til Berkåk

- Vi ble skjelvne, begge to, men ingen ble skadet. Siden jeg holdt lav fart, ble ikke sammenstøtet så stort. Airbagene løste ikke ut, forteller Tove Moen.

Hun fikk politihjelp til å komme seg til Berkåk, der faren hennes kom for å hente henne.

Politiet i Sør-Trøndelag meldte på Twitter klokken 18.45 at et tre hadde havnet over en personbil.

Veien stengt inntil videre

- Vi fikk melding klokka 18.19 om at en gran lå over en bil rett utenfor Å sentrum, og at bilberging måtte til. Samtidig ble det meldt om at et lite ras på cirka 4x6 meter. Brannvesenet er på plass og rydder unna trær, sier politiets operasjonsleder i Sør-Trøndelag, Bjørn Handegard.

Vegtrafikksentralen melder at fylkesvei 700 blir stengt ved rasområdet.

- Vi er på vei, og geolog er også rekvirert. Foreløpig er det lite vi vet om hvor lenge veien stenges. Men det er relativt greie omkjøringsmuligheter med både fylkesvei 500 og 501, sier operatør Roger Dalsaune.

Politiet melder at geologene ikke vil gjøre mer før onsdag, og veien er dermed sperret inntil videre.

Onsdag formiddag melder Statens vegvesen at veien er åpnet.