Politiet meldte fra om ulykken i en twittermelding klokken 18.45. Ulykken skjedde på Fv. 705 i sentrum av Selbu.

I alt var tre personer involvert i kollisjonen opplyser politiet. Ulykken skjedde da en bil kjørte inn i en annen bakfra. To av personene som satt i bilene er fraktet med ambulanse til legevakt og videre til sykehus. En tredje personen ble sjekket av helsepersonell på stedet.

Politiet kunne fortsatt ikke si noe om årsaken til ulykken klokken halv åtte. Foto: Erling Skjervold

Greide ikke å stoppe

- Det er besluttet inndragelse av førerkortet til den ene bilføreren. Når han ikke greide å stoppe for bilen foran har han ikke kjørt etter forholdene på stedet, sier operasjonsleder Rune Brandmo ved politiets operasjonssentral i Sør-Trøndelag.

Føreren er en mann fra Selbu.

Ulykken skjedde like ved Kiwi-butikken i Selbu sentrum. Fartsgrensen på stedet skal være 50-km/t, opplyser en person på stedet til Adresseavisen. Spor på stedet tyder på at bilen, som kjørte inn i den andre bilen bakfra, hadde høy hastighet før ulykken.

Ulykken skjedde i Selbu sentrum fredag kveld. Foto: Erling Skjervold

Meide ned flaggstenger

- Den ene bilen kjørte ned flere flaggstenger ved butikken. Brannvesenet måtte fjerne restene i ettertid, fordi det kunne utgjøre en fare for andre folk, sier operasjonsleder Brandmo.

Skadene på begge kjøretøyene beskrives som svært store. Ifølge politiet er det behov for å taue inn begge kjøretøyene. Blant annet skal airbagen i minst en av bilene ha blitt utløst i sammenstøtet, får Adresseavisen opplyst.

Det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet etter ulykken.