- Det er skummelt. Hadde dette skjedd hjemme, ville garasjen og alt brent ned, sier Gunda Farvemo.

Sammen med sin samboer Ivar Viggen kjørte hun fra Hemnevegen mandag morgen. På turen plukket de opp Gundas datter Kristin.

Les også: Her blir Bjørn revet ut av den brennende bilen

Alle tre jobber på butikken på Fannrem.

- Så stikkflamme

- Vi parkerte rett utenfor rampen på butikken. Fem minutter etter at vi hadde ankommet skulle Ivar ut med noen pappesker. Da så han en stikkflamme fremme ved frontruta. Sammen med en annen ansatt på butikken fikk han skjøvet bilen vekk fra bygningen. Mer rakk de ikke å gjøre før bilen stod i full fyr, forteller Gunda.

Les også: Bilbrann på Moholt kan ha vært påsatt

De har bare fem minutter å kjøre til butikken.

Full dieseltank

- Vi hadde fylt diesel søndag kveld, så det var full tank. Det blir noen rare tanker etterpå når du ser hvor fort ting kan skje. Vi merket ikke lukt eller noe annet mistenkelig på tur til jobb, eller da vi parkerte, sier Gunda.

Bilen, en Opel Vivaro, ble anskaffet i januar.

Les også: Kan ha avdekket viktig funn om brann i elbiler

- Vi fikk inn melding om brann i bil utenfor Coop Extra på Fannrem. Vi er på stedet og i gang med slokking. Det skal være under kontroll, sier brannmester Stein Henrik Tuff til adressa.no klokken 07.25.

Les også: Satte bilen på tomgang, så tok den fyr

Bilen var overtent da brannvesenet kom til stedet. Bileier og en annen butikkansatt fikk skjøvet bilen vekk fra bygget før den var overtent. Foto: Kjetil Kroksæter
Brannvesenet fikk beskjed om en bil som var overtent. Foto: Janne Solemsløkk