Direktør på Skifer Hotell, Erik Sæther, bekrefter overfor Opdalingen at en hotellgjest prøvde tidligere i påsken å komme seg inn på naborommet med en alternativ løsning.

Hensiktene skal ha vært av kjærlighet og gjesten fant ut at den beste måten var å klatre ut sitt eget vindu for å gå langs vinduskarmen til naborommet.

Les også: Nå kan du få kjøpt et hotellrom i Tydal

Til adressa.no sier Sæther at mannen var svært ydmyk og skjønte at valget hans ikke var av det lure slaget.

- Han var klar over hva han hadde gjort galt. Jeg tror ikke han gjør dette flere ganger, sier hotelldirektøren og ler.

- Kunne falt ned

Videre bekymrer slike handlinger Sæther.

- Det er jo slike ting som virkelig kan gå galt. Vi ga streng beskjed om at man ikke kan ta den veien - og heller gå i gangen.

- Hvorfor gikk han ikke gangveien?

- Nei, det var vel bekledningen hans som avgjorde det.

Kamera lett tilgjengelig

Hverken Sæther eller damen det gjaldt var tilhenger av den alternative løsningen. Hendelsen ble fotografert av folk på utsiden av hotellet som tok seg en røyk. Det skal også ha vært disse som varslet hotellet om hendelsen.

- Det har vært mye folk hos oss i påsken, så det var fort en håndfull personer som vitnet hendelsen. Nå er det jo sånn at nå til dags er kameraet lett tilgjengelig, så da fikk vi raskt beskjed, fortsetter Sæther.

Usikker slutt

Hotelldirektøren kan ikke si noe om hvor mannen kommer fra eller alder, men bekrefter overfor adressa.no at dette ikke var noen unggutt.

Les også: Dette er de 13 kuleste måtene å annonsere en graviditet på. Du har garantert sett minst en på Facebook

- Det var slett ikke noen tenåring, nei.

- Fikk han komme inn til slutt?

- Vi vet ikke om han slapp inn. Jeg kjenner dessverre ikke historiens ende, men jeg vet at de kjente hverandre, så det var ingen skumle hensikter hos mannen, sier Sæther avslutningsvis.