Politiet ble varslet om ulykken via Hovedredningssentralen (HRS).

- Vi fikk meldingen klokken 16.52. Det er rapportert om en ulykke med mulig ryggskade, sier redningsleder Eirik Walle ved HRS i Sør-Norge til Adresseavisen.

Sendt til sykehus

Sea King, politi og ambulanse rykket ut til stedet. I løpet av en halvtimes tid var den skadde personen om bord i helikopteret.

- Pasienten er på vei til St. Olav, opplyste Walle like før klokken 17.45.

Ifølge politet var den ei jente i tenårene som ble skadet da hun var passasjer på snøskuteren.

- Hun er på St. Olav og betegnes som lettere skadd, opplyser operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt søndag kveld.

Ukjent årsak

Politiet har søndag kveld jobbet på stedet.

- Vi jobber med å komme i kontakt med vitner til hendelsen og å lokalisere selve ulykkesstedet, sier operasjonsleder Volden i 18-tiden.

I 21-tiden har politiet avsluttet på stedet, men årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Politiet håper avhør med personer som var på stedet vil bringe klarhet om hendelsesforløpet.

Varslet Røde Kors

Melhus Røde Kors, som befant seg tre kilometer unna ulykkesstedet, ble varslet om av en person i reisefølget. De opplyser at personer på stedet utførte førstehjelp til hjelpekorpset ankom.

Tilstanden til den skadde føreren ble ansett som så alvorlig at et ønske om helikopter ble formidlet til AMK-sentralen. Etter om lag 15 minutter var Sea King på stedet, opplyser Røde Kors.