En  mann i 70-årene fra Nordmøre omkom da personbilen han kjørte, kolliderte med et vogntog på E6 i Drivdalen mandag ettermiddag. Det opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øie hos politiet. Hun bekrefter at det var to personer involvert i ulykken, og at det var to førerne av de to kjøretøyene.

- Føreren av vogntoget er fysisk uskadet, sier operasjonslederen. Hun forteller at vedkommende blir tatt hånd om av kolleger.

Personbil i motgående felt

Flere vitner på stedet har, ifølge politiet, opplyst at personbilen kom over i motgående kjørefelt. Utover det kan ikke operasjonsleder Øie si noe om årsaken til ulykken.

Ulykken og etterforskningen på stedet etterpå førte til at E6 var helt stengt i over seks timer fra klokka 15.30 mandag. Klokka 22 melder politiet at veien er åpnet for fri ferdsel.

Vogntog på tvers

Politiet meldte på Twitter klokka 15.26 at det hadde vært en kollisjon mellom vogntog og personbil på E6 ved Kongsvold fjellstue i Oppdal.

Et vitne fortalte at vogntoget sto på tvers av veien og at en personbil lå på siden.

Dødsulykke: En person er bekreftet omkommet etter kollisjonen mellom et vogntog og en personbil på E6 i Drivdalen. Foto: adressa.no-tipser