Røde Kors og Norske redningshunder bistår nå i letingen etter en mann i 20-årene. Dykkere er også tilkalt for å søke i elva i sentrum av tettstedet.

Mannen er opprinnelig fra Eritrea, og ble sist observert i 10-tiden onsdag formiddag, opplyste operasjonsleder Lars Letnes ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen onsdag kveld.

Torsdag morgen fortsetter søket med full styrke.

- Vi har byttet mannskap og søket fortsetter, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt Ann Kristin Øie.

Ber om tips

Den savnede er 23 år, slank og 1,73 meter høy. Mannen er meldt savnet fra sin hybel på Kyrksæterøra. Han er elev ved Hemne videregående skole og bosatt på Frøya.

Politiet ber folk på Kyrksæterøra og omegn om å sjekke hager og lagringsområder på sine eiendommer.

Politiet ber om tips på telefon 02800.

Søker i elva

Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder, politihunder og dykkere deltar i søket.

- Dykkerne skal søke i elva som renner ut i sentrum av Kyrksæterøra. Samtidig med søket pågår etterforskning for å finne ut av mannens bevegelser, sier Øie.

Sivilforsvaret bistår nå med 23 personer.

- Vi har en avdeling fra Hemne og en avdeling fra Orkdal ute for å bistå politiet i søket, sier beredskapsvakt i Sør-Trøndelag sivilforsvarsdistrikt Gjertrud Berglund.

Mye folk er nå ute og leter etter mannen som sist ble observert i 10-tiden onsdag formiddag i sentrum av Kyrksæterøra.

Sist sett i sentrum

Mannen er bosatt i sentrum i Kyrksæterøra, og det var der han sist ble sett. Politiet har fått opplyst at mannen på torsdag skulle besøke venner på Frøya, men at han aldri dukket opp der.

Onsdag kveld ble det søkt i nærområdet.

Politiet opplyste om leteaksjonen på Twitter klokken 22.00 torsdag kveld.

Full styrke gjennom natten

Operasjonsleder Bjørn Handegard opplyste like etter klokka 05.30 torsdag morgen at søket har gått med full styrke gjennom natten:

- Leteaksjonen pågår for fullt, og det har den gjort i hele natt. Med mannskap fra Røde Kors, Norske Redningshunder, politihunder og politimannskap.

Operasjonsleder Handegard sa at søket vil fortsette utover dagen.

- Påtroppende innsatsleder hos politiet er varslet om å forberede seg på å dra til Hemne, sa operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt torsdag morgen.

Innsatsleder er nå på plass på Kyrksæterøra.