Ulykken skjedde på E6 ved Ulsberg i Rennebu. Poltiet fikk melding om ulykken klokken 23.04.

- Vi fikk melding om en kollisjon mellom en personbil og et vogntog. Politi, ambulanse og brannvesen kjørte til stedet, og var der etter kort tid, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Front mot front

Ulykken skal ha skjedd i retning Oppdal, like etter krysset der riksvei 3 møter E6. Ifølge Pedersen er det snakk om en delvis front mot front-kollisjon.

Føreren av personbilen, en kvinne tidlig i 50-årene, klaget på smerter i foten etter ulykken. Hun var alene i bilen da ulykken skjedde.

- Det er trolig snakk om et brudd i ankelen. Hun blir fløyet til St. Olavs Hospital med luftambulansen, sier Pedersen.

Personbilen fikk store skader i sammenstøtet. Ifølge politiet kom sjåføren heldig ut av sammenstøtet, hvis skadene begrenser seg til foten.

- Da har hun hatt flaks, sier Pedersen.

E6 ble stengt

Den mannlige føreren av vogntoget blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet, men politiet har ikke fått melding om at han ble skadet.

- Personbilen skal ligge på taket utenfor veien, men ingen skal være fastklemt, opplyser brannmester Steffen Eriksen ved 110-sentralen Sør-Trøndelag.

E6 ble midlertidig stengt som følge av ulykken. Klokken 00.08 ble det meldt om redusert fremkommelighet, og klokken 02.47 var veien helt ryddet.

Ulykken skal ha skjedd like etter krysset hvor E6 og riksvei 3 møtes. Foto: google maps skjermdump