Ifølge landslagssjef Vidar Løftshus var hele det norske miljøet preget av dødsfallet til broren til Astrid Urenholdt Jacobsen. Foto: RICHARD SAGEN

Denne saken er en del av adressa.nos årlige tilbakeblikk på de artiklene som samlet flest lesere i 2014. Under finner du lenker til de omtalte sakene

I februar var det OL. Men ting gikk ikke som planlagt. De norske skistjernene hadde store problemer med føret, og underlaget på skiene. Det fremste norske (og trønderske håpet) Marit Bjørgen gikk inn til en skuffende 5. plass på 10-kilometeren i Sotsji og kollapset etter målgang, totalt utslitt. 95 522 lesere fikk med seg saken om årsaken til kollapsen.

Dagen før var det en annen trøndersk favoritt som ikke fikk det helt til å stemme. Petter Northug ble fragått på sprinten. Etter et krisemøte la landslagsledelsen frem hva som lå bak Northugs OL-problemer. Saken ble lest 72 986 ganger.

Kvinnelandslaget hadde store utfordringer i oppladningen til OLs første løp. Da fikk ledelsen beskjed om at Astrid Urenholt Jacobsens bror var død. Budskapet ble mottatt med sorg i landslagsmiljøet. Leder Vidar Løftshus fortalte adressa.no at løperne ble ivaretatt av helsepersonell som var en del av troppen. Nyhetssaken ble lest 68 319 ganger.

Få også med deg hva som var mest lest i :