En mann er pågrepet etter en voldsepisode ved et utested i Oppdal der en person er kuttet i halsen med glass. Både offer og antatt gjerningsmann er menn i 25-30-årsalderen.

Ifølge operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Sør-Trøndelag politidistrikt fikk de inn melding om hendelsen rundt klokken tre natt til 2. juledag.

- Tilfeldigheter avgjør

- Vi fikk da melding om et klammeri inne på et utested, der en person hadde blitt kuttet i halsen i forbindelse med dette. Den skadde ble hentet av ambulanse og kjørt til St. Olavs Hospital i Trondheim for behandling, sier Lægdheim.

Mannen fikk også behandling og ble sydd på stedet, opplyser operasjonsleder Leif Berglund.

- Pasienten har det etter forholdene bra. Men når man får et kutt i halsregionen, er det tilfeldigheter som avgjør om det blir alvorlig skade, dødsfall eller om det går greit, sier Berglund.

Etter det adressa.no forstår, skal det ha tatt noe ekstra tid for ambulansen å kjøre fra Oppdal til Trondheim på grunn av snøfall og vanskelige kjøreforhold i natt.

Plassert i arresten

- Alternativet hadde vært å bruke luftambulanse, men vedkommende fikk behandling på stedet og ble derfor fraktet i bil, sier Berglund.

Den antatte gjerningsmannen er også fraktet til arresten i Trondheim og satt i varetekt. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

Hendelsesforløpet og relasjonen mellom de to mennene vil bli bli avklart gjennom etterforskningen. Det skal ha vært flere vitner til hendelsen, og flere av disse vil bli avhørt, opplyser politiet.