Klokken 16.12 fikk politiet melding om at to biler hadde frontkollidert like ved Høgkjølen camping i Orkdal i Sør-Trøndelag.

- Vi fikk melding om ulykken fra en person som opplyste at det var såpeglatt på stedet. Det skal ikke være snakk om personskade i ulykken, og vi har derfor ikke sendt folk til stedet. Det vi har gjort, er å be Vegtrafikksentralen sende en strøbil, sier operasjonsleder Leif Berglund.

Adressa.no meldte tidligere at det dreide seg om en bil med tilhenger som hadde fått sleng. Det skal altså dreie seg om to personbiler som har kollidert.

To ulykker på to timer

Bare to timer tidligere var to andre biler involvert i en ulykke på nesten samme sted. Her var farten ifølge operasjonsleder større.

- Det var en møteulykke, og én person ble sendt til sykehuset i Orkdal for en sjekk. Personen er imidlertid kvittert ut, og hadde ingen fysiske skader, sier Berglund.

- Kjør etter forholdene

Veibanen var akkurat ryddet ferdig da bilen med hengeren fikk sleng og forårsaket ulykke nummer to på stedet. Det er foreløpig usikkert om det oppsto personskade i noen av ulykkene.

Det er nå redusert fremkommelighet på stedet. Operasjonsleder Berglund opplyser at det er varierende kjøreforhold flere steder i Sør-Trøndelag, og oppfordrer bilister til å kjøre etter forholdene.

- Folk er generelt flinke til å tilpasse farten, men jeg vil likevel oppfordre til at man er litt ekstra forsiktig når det er såpass glatt, sier Berglund.