Store mannskaper har tirsdag og onsdag søkt etter en 66-åring som ble meldt savnet mandag kveld. Politiet opplyser at de har funnet en død person i området der det ble søkt, og at leteaksjonen er avsluttet.

- Mye tyder på at det er den savnede som er funnet omkommet, sier fungerende stabssjef Torkjel Rendal i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

- Begjært obduksjon

I en pressemelding skriver politiet at det ikke er mistanke om at noe kriminelt har skjedd. De pårørende til den savnede 66-åringen er varslet.

- Jourhavende jurist har begjært obuksjon, sier Rendal.

Siden tirsdag ettermiddag har letemannskaper søkt i området i og rundt Vassfjellet på begge sider av Brøttemsvegen etter den savnede. Det ble blant annet søkt med dykkere fra brannvesenet i lille Damtjønna.

Flere frivillige, deriblant Orienteringslaget Trollelg, har deltatt i søket. En representant fra Trollelg sier at det var en av deres løpere som fant den omkomne mellom to orienteringsposter like før klokken 16.

Samtidig kom det en hundepatrulje til stedet, og mannen ble deretter fraktet ned fra fjellet og til St. Olavs Hospital.

Fant bil på p-plass

Bakgrunnen for at mannskapene søkte i Vassfjellet var at bilen til mannen ble funnet på parkeringsplassen på Skjøla.

I tillegg til politi og dykkere fra brannvesenet har Røde Kors, Norske redningshunder, Sivilforsvaret og ett Sea King-helikopter deltatt i søket.