Ti personer er så langt siktet i sakskomplekset som omtales som den største overgrepsbilde-saken i Sør-Trøndelag noensinne.

Politiet utelukker ikke at det vil komme flere pågripelser i saken.

Dette er de siktede:

Mann (48) fra Fosen

Hjemme hos mannen fant politiet millioner av overgrepsbilder og tusenvis av overgrepsfilmer. Mannen har sittet åtte uker i varetekt, men er nå løslatt. Etter det Adresseavisen kjenner til er han ikke straffedømt tidligere. Mannen erkjenner straffskyld.

Mann (27) fra Trondheim

Pågrepet i Trondheim 21. mai. Har vært varetektsfengslet, men er nå løslatt. Etter det Adresseavisen kjenner til er han ikke tidligere straffedømt.

Mann (38) fra Trondheim

Pågrepet 10. juni. Har vært arbeidsledig over en tid, men fikk nylig ny jobb. Skal ha snakket med kvinne fra Tromsø om å få møte hennes yngste barn. Tidligere straffedømt for et mindre forhold. Han har sittet tre uker i varetekt, men er nå løslatt. Mannen erkjenner straffskyld.

Mann (50) fra Trondheim

Pågrepet 10. juni. 50-åringen har kone og flere barn. Han er uten jobb. Siktet for lagring av overgrepsmateriale og for seksuell omgang med en eller flere for politiet ukjente jenter under 14 år. Erkjenner delvis skyld for lagring av overgrepsmateriale. Nekter for seksuell omgang med mindreårige. Løslatt etter åtte uker i varetekt. Etter det Adresseavisen kjenner til er han ikke straffedømt tidligere.

Mann (34) fra Sør-Trøndelag

Lærer som jobber på en skole i en mindre kommune i Sør-Trøndelag. Skal ha chattet med 50-åring om å la han misbruke hans tre år gamle datter, i tillegg til at han skal ha lagret overgrepsmateriale. Erkjenner straffskyld og chattingen. Nekter for at han ville tillate et overgrep mot datteren. Er løslatt etter tre uker i varetekt.

Mann (39) fra Trondheim

Pågrepet 10. juni. Han er tidligere straffedømt minst fem ganger for mindre forhold, men ikke for seksualforbrytelser. Stiller seg uforstående til siktelsen mot ham, og nekter straffskyld. Ble løslatt etter to uker i varetekt. Knyttes ikke til de andre siktede, men til en annen overgrepsbilde-sak som etterforskes hos annet politidistrikt. Bildene politiet har tatt beslag i beskrives til ikke å være av den groveste eller mest nedverdigende art i kjennelse fra Sør-Trøndelag tingrett.

Mann (54) fra Sør-Trøndelag

Pågrepet i Sør-Trøndelag 15. juli. Siktet for å ha materiale som seksualiserer barn og for seksuell omgang med datteren da hun var under 14 år. Erkjenner straffskyld for det første, men nekter straffskyld for det andre forhnoldet. Sitter i varetekt.

Mann (34) fra Østlandet

Pågrepet i en hytte i Trøndelag 1. juli. Er siktet for voldtekt av en 12 år gammel jenta i Oslo, samt for seksuell handling mot en annen mindreårig jente. Har sittet i varetekt, men er nå løslatt.

Mann (51) fra Oslo

Pågrepet av politiet i Oslo 10. juni. Er blant annet siktet for voldtekt av en 12 år gammel jente i Oslo, samt for å ha filmet handlingen. Har sittet i varetekt, men er nå løslatt. Erkjenner de faktiske forhold.

Person bosatt utenfor Sør-Trøndelag

Pågrepet i et annet politidistrikt enn Sør-Trøndelag i starten av juli. Siktet etter straffelovens paragraf 204a, som omhandler besittelse av overgrepsmateriale og materiale som seksualiserer barn.