Første halvår av 2015 er unnagjort, og en hel haug med videoer fra dere lesere og egne tv-reportasjer er blitt publisert. Noen er mer sett enn andre, og her har du noen av disse.

Januar

I januar var det en reklamefilm fra Skjetlein videregående skole som ble mest sett. Den handler om hvordan det blir hvis bloggerne tar over fjøset. Videoen ble en hit, og har over 44 300 visninger bare på adressa.no.

Men januar var ikke bare humor. Fotball-legenden Odd Iversen ble bisatt, og i begravelsen spilte Åge Aleksandersen den mildt sagt vakre «bilde tå`n Ivers». Gjenopplev det over 40 000 allerede har sett her.

Februar

Denne måneden var preget av vær, mye vær. Det er forsåvidt ikke helt uvanlig i Trøndelag, men det er ikke hverdagskost at våre egne reportere blir tatt av en bølge. Nesten 50 000 har sett adressa.nos utsendte bli klissbløte under intervju mens stormen «Ole» herjet tidlig i februar.

Et par uker senere var det vinden som skapte trøbbel. Og det førte til turbulente landinger på Værnes.

Mars

Etter nok et VM med flere gull viste Petter Northug igjen hvem som er selve skikongen. I etterkant av VM arrangerte Strindheim gullfest i Trondheim. Og gjett hvem som ble overrasket da Mosvik-bandet «Guttelim» plutselig dukket opp, og fremførte «Mannjpip i pompen».

Nesten like mange, 40 000, lot seg også sjarmere av instastjerna @instaheidi66. Med over 32 000 følgere på Instagram føler hun seg som et forbilde for unge, spesielt når det gjelder trening.

April

I april kom den hittil mest sette videoen i år på adressa.no ut. På ettermiddagen den 14. april ble en person med kniv tatt av politiet etter en dramatisk aksjon midt på Torvet. Flere vitner filmet hendelsen, og nærmere 90 000 har sett det som skjedde.

I forbindelse med serieåpningen i fotball ble Odd Iversen hyllet på Lerkendal. Igjen spilte Åge Aleksandersen «bilde tå`n Ivers». Og igjen ville våre seere - over 16 500 - se Åges hyllest.

Mai

17. mai er vi så glad i. Over 4,8 millioner mennesker har sett denne videoen som Joakim Storvold la ut på Snapchat fra 17. mai-toget i Trondheim. Nærmere 24 000 har sett den her.

Nest mest sett i mai er bilisten som kjører i feil kjøreretning ved Leangen i retning mot Strindheimtunnelen. Vi får ofte leservideoer fra folk som opplever noe merkelig i trafikken, og det oppfordrer vi til at folk fortsetter med.

Juni

Nærmere 12 000 har fått med seg den spektakulære videoen som viser Bernt Veie-Rosvolls første hopp over Trondheim. Formålet var å ta et nytt bilde til Facebook. Runar Hemminghytt filmet det hele.

Nesten like mange har sett da adressa.no fulgte opptaket av nye politistudenter i Trondheim.

Send oss videoer

Vi vil gjerne ha flere videoer tilsendt. Det kan dere gjøre ved å sende den på e-post til webred@adresseavisen.no. Er videofilene litt store er det best å sende dem inn via «Send oss din video»-knappen nederst på TV-adressa-siden (se bildet).

Du kan sende inn store videofiler via TV-adressa.