Holtålen har 2000 innbyggere, men har i følge Norsk tipping hele åtte millionvinnere. Han var den eneste som denne runden prikket inn alle de seks riktige tallene, og premien som sendes til trønderbygda er på 4 753 060 kroner.

- Du verden, hvis dette stemmer er det jo hyggelig, sa mannen, med en sunn dose skepsis mot telefoner med det som virker som en altfor god nyhet, skriver Norsk tipping i en pressemelding i kveld.

I følge Norsk tipping skal han ha funnet fram kvitteringen som han fikk da han leverte Vikinglotto-kupongen hos Coop Marked Ålen onsdag formiddag. Der fant han rekka med de seks rette tallene, og ble overbevist om at ingen ringte for å tulle om en ny Lotto-millionær fra Holtålen.

Holtålen er i ferd med å bli den nye Lotto-bygda i Trøndelag. Fem av de åtte vinnerne fra bygda har kommet i løpet av de siste fire årene. Regjerende Holtålen-mester er fortsatt mannen som i 2011 vant over 12 millioner kroner.

- På butikken henger det en vinnerdiplom på over 12 millioner kroner. Det var i 2011 og han kjenner jeg godt, humret den nybakte millionæren i følge pressemeldingen fra Norsk tipping.