Flere lesere har kontaktet Adresseavisen etter at AtB skulle justere ned prisene på barn- og honnørbilletter 1. september.

Prisene på barn- og honnørbillett ble satt opp fra 15,40 kroner til 19,30 kroner dersom man skulle betale reisen med t-kort fra 1. august, men skulle settes ned igjen denne uken.

Les også: AtB taper fem millioner på billettendringer

Senest i går, to dager etter justering skulle være innført, opplevde enkelte å måtte betale den tidligere prisen. Det har også AtBs kundesenter fått merke.

- Det er vanskelig å si eksakt hvor mange henvendelser vi har fått på dette, men det har kommet henvendelser både pr telefon og kundesenter, og vi beklager selvfølgelig overfor de som har fått feil pris, sier kommunikasjons- og markedssjef i AtB, Grethe Opsal.

- Ikke oppdatert

- Prisen ble justert 1. september. Men det kan forekomme at enkelte av maskinene ikke blir oppdatert med riktig informasjon på grunn av tekniske problemer i overføringen, forklarer Opsal

Hun legger til at dersom oppdateringene ikke har fungert, så vil dette avdekkes etter at billettmaskinen er i drift. Maskinene vil bli oppdatert når bussen er inne på depot igjen.

Les også: - Dette var en voldsom endring

-  Alle maskinene skal være oppdatert nå, sier kommunikasjonssjefen torsdag ettermiddag.

Kan få refusjon

Opsal ber de som har opplevd å måtte betale for mye for billetten om ta kontakt med AtB, slik at de kan ordne opp i feilen.

Les også: AtB endret billettstrukturen: Nå krever politikerne en forklaring

- De som har fått feil pris kan komme til vårt kundesenter med dokumentasjon og få refundert mellomlegget, sier hun.