I seks måneder hadde 27 år gamle Magnus Hagen kraftige magesmerter. Så ble datteren Miley født. Uken etter fant legene en kreftsvulst i tykktarmen hans.

- Jeg har tenkt mye på hva jeg ikke får oppleve. Skolegangen, konfirmasjonen, den første kjæresten og det å bli bestefar. Men vi må nyte dagene. Ikke utsette, det har vi ikke tid til. På et tidspunkt vil cellegiften slutte å virke. Da er det over.

Se hele møtet med Magnus, Reidun Beate og lille Miley øverst i artikkelen

Mer om familiens historie kan du lese i dagens utgave av Adresseavisen

Magnus og Reidun Beate møttes en junidag for fire år siden, og ble samboere fra dag én. Syv måneder senere fridde Reidun Beate, og da mai kom giftet de seg hos Trondheim byfogd. Lite visste de om den korte familiehistorien de får mulighet til å skrive.

- Vi hadde hele livet foran oss, og pratet om feiringen av sølvbryllupet vårt. Nå er jeg glad for at vi tok ting på sparket. Det er mange minner å ta med videre selv om jeg må leve uten Magnus, poengterer Reidun Beate.

Hvert år får nærmere 4000 personer i Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal kreft. Her kan du lese noen av deres historier.

Flere videoer i serien «Livet med kreft»:

Inger Anne Bolme (37) : - Jeg er så stolt av Ruben

Nina Kristin Berg Hellem (30) : - Jeg kjenner ikke igjen meg selv

Les også: Ny rapport om rehabiliteringstilbud fra Kreftforeningen

Les også: Politikere reagerer på rapporten om rehabiliteringstilbudet. - Det blir verre før det blir bedre