Det var to kvinner i 50-årene som omkom i utforkjøringen ved Titran bru på Frøya, fredag ettermiddag.

- Pårørende er varslet om ulykken, og jeg kan bekrefte at det var to kvinner som omkom i ulykken. De to kvinnene er begge hjemmehørende på Titran. Den ene kvinnen er 59 år gammel, og den andre er 52, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Operasjonsleder kan foreløpig ikke frigi navnene til de omkomne.

Oppdaget bil i vannet

Ulykkesbilen ble oppdaget av forbipasserende i vannet ved Titran bru på fylkesvei 410, fredag klokka 13.31. Alle nødetater ble sendt til stedet.

To personer omkom

Dykkere fant bilen opp-ned i sjøen, med en person sittende på førersiden i bilen. Personen ble bekreftet omkommet klokka 13.55.

Knapt en time senere varselt brannvesenet om at det var funnet ytterligere en person i vannet, ca 40-50 meter nord for brua. Denne personen ble bekreftet omkommet klokka 15.33.

Resultatløst søk

Det var en stund usikkert om flere personer var involvert i ulykken. Dykkere fra Trondheim gjennomførte derfor søk i vannet i området rundt ulykkesstedet. Søket var resultatløst, og ettersom ingen var savnet ble søket avsluttet klokka 17.30.

- Vi har avhørt personer som kom til stedet kort tid etterpå. Mest sannsynlig har bilen kjørt rundt på taket før den havnet i vannet, opplyste lensmann på Hitra, Per Christian Stokke.

Ved 18-tiden var krimteknikere på stedet og foretok tekniske undersøkelser.

Politi og brannvesen jobbet ved ulykkesstedet fredag ettermiddag. Foto: HITRA-FROYA.NO