Rundt midnatt ble ei trimhytte som ligger rundt tre kilometer vest for Sistranda offer for flammene.

Det er etter det adressa.no kjenner til den første bygningen som har brent ned siden brannen på Frøya startet onsdag formiddag.

- Godt besøkt

- Jeg ble ringt opp av mannen min, som jobber som frivillig brannmann, og bedt om å komme oppover til hytta. Da vi kom opp hjalp jeg til med å få ut ting som er uerstattelige, som bilder fra den ble bygget, hyttebøker og fotoalbum fra fiskekonkurranser. Da jeg dro så det ut som om den skulle berge, men jeg ble senere oppringt og fortalt at den har brent ned, forteller Ingebjørg Tobiassen.

Hun er en av dem som har driftet hytta, og holdt den åpen hver søndag i sommerhalvåret for folk som drar på tur i området. Hun forteller at hytta er rundt 40 kvadratmeter stor, og at den var godt besøkt.

- Populært turområde

- Den ligger mellom Hestvatnet og Korsvatnet. Dette er et populært turområde. Det er fryktelig trist at den har brent ned, men vi har planer om å bygge den opp, sier Tobiassen.

Hun er ikke kjent med at mer bebyggelse har gått tapt, men forteller at det ligger flere hytter ved Ervikvatnet, noen kilometer nord-øst for Hestvatnet.

- Jeg vet ikke hvordan det går med dem, sier hun.