En ung jente som var om bord i 38-bussen i Malvik, der flere personer ble skadd etter i en voldshendelse, forteller om dramatiske scener.

- Det startet som en slåsskamp i midten av bussen der det ble brukt balltre og kniv. I starten var det én mot mange, forteller vitnet, som ønsker å være anonym.

Deretter skal flere personer ha blandet seg inn i slåsskampen for å hjelpe vedkommende som var alene.

Seks personer ble skadd, og fem personer er mistenkt i saken.

Var du på bussen? Kan du fortelle noe om saken? Kontakt oss på telefon 906 91 350 eller mail til webred@adresseavisen.no.

Måtte gjemme seg

- Det utviklet seg til et masseslagsmål. Jeg og en venninne gjemte oss bak en ryggsekk for å ikke bli slått, forteller hun.

Flere personer ble skadd i hendelsen, og vitnene måtte hjelpe til med førstehjelp. Jenta adressa.no har snakket med måtte blant annet hjelpe en mann med å stanse blødninger fra en arm.

Det skal ha vært en rekke ungdommer på bussen, blant annet flere russ. Et annet vitne forteller at han måtte legge seg over en jente for å beskytte henne. Han ble truffet av flere tilfeldige slag.

Etablerer kriseteam

Operatør Reidar Stokke ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser at det i morgentimene etableres et kriseteam i Malvik. Alle som var på bussen vil få tilbud om oppfølging gjennom dette.

Innsatsleder Roger Mogstad opplyser til adressa.nos fotograf på stedet at samtlige som var i bussen har fått tilbud om krisehjelp.

- Alle har takket nei til dette, sier han.

Seks av passasjerene på bussen vil bli avhørt inne på politistasjonen, mens alle de øvrige er avhørt på stedet.

Her blir en av de skadde hjulpet inn i ambulansen på båre. Foto: JOakim Slettebak Wangen
25 personer befant seg på nattbussen. Foto: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN