En større leteaksjon ble natt til søndag startet opp i Resdalen i Trollheimen i Meldal. En kvinne i 60-årene la ut på fjelltur lørdag morgen, og hun var ventet tilbake i 19-20-tiden. Da hun ikke dukket opp ble politiet varslet.

- Der er det en kvinne som la ut på tur i 9-tiden lørdag morgen. Hun var ventet hjem utpå kvelden, men har ikke dukket opp, opplyste operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Store søkemannskaper

Kvinnen var ikke kledd for å være ute i terrenget i lang tid, og mannskaper fra politi og Røde Kors, samt et Sea King-helikopter var involvert i søket. Tidlig søndag morgen ble hun funnet.

- Hun ble funnet i terrenget av Røde Kors-mannskaper. Kvinnen utslitt, men kunne dra hjem etter legesjekk, skriver politiet på Twitter.

Gikk seg vill

Ifølge innsatsleder Øystein Østerås ble kvinnen funnet cirka åtte kilometer fra der letemannskapene hadde sitt hovedkvarter. Hun var da 5-600 meter fra bilveien. Kvinnen hadde kun t-skjorte, shorts og joggesko på seg.

- Hun har feilberegnet og gått seg vill, sier Østerås.

Politi, Røde Kors og Sea King-helikopter var med i søket. Politiet fant tidlig kvinnens bil, og søket tok utgangspunkt i området rundt denne. Manglende mobildekning i området kompliserte søket.