Den to år gamle jenta som ble bitt av en hund i Selbu fredag, døde natt til lørdag av skadene, opplyser politiet i en pressemelding.

Jenta døde klokka 03.01 på St. Olavs Hospital i Trondheim.

Det vil bli foretatt rettsmedisinsk obduksjon.

Politiet har i dag ingen ytterligere opplysninger å gi om hendelsesforløpet eller etterforskningen for øvrig, står det i pressemeldingen fra jourhavende jurist Hans Vang ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Sammen med søsteren

Jenta var ifølge politiet med sin åtte år gamle søster da ulykken skjedde. De befant seg inni en hundegård med over 20 hunder i, da jenta ble bitt.

- Ulykken skjedde i forbindelse med at søskenparet skulle hente noen valper for lufting, opplyste operasjonsleder Wiktor Pedersen til adressa.no på fredag.

Eierne av hundene er jentas foreldre, og episoden skjedde hjemme på gården hvor de bodde. Ifølge operasjonsleder Arnt Harald Aaslund var det et barn som ringte inn til nødetatene om hendelsen.

Politiet vil foreløpig ikke si hvorvidt det var den åtte år gamle søsteren som ringte inn.

Ingen siktet

Det er foreløpig uklart om de to jentene var alene på gården da ulykken skjedde.

- Dette er en tragisk ulykke, og vi er avhengige av vitneutsagn for å få nærmere klarhet i dette. Det betyr vitneutsagn fra de pårørende i første rekke, og vi har valgt å avvente videre avhør med disse foreløpig, sier Pedersen.

Han opplyser om at det ikke foreligger noen siktelse.

- Det er ikke avklart om det har skjedd noe straffbart ennå, dette er en tragisk hendelse, sier Pedersen.