Trafikkulykken involverer sykkel og bil og har skjedd ved Revmoen.

Politiet tvitret om ulykken klokken 14.

Ulykken skal ha oppstått i forbindelse med sykkelrittet Sykkelenern. Syklisten ble behandlet av helsepersonell på stedet og senere fraktet med luftambulanse til St. Olavs hospital. Politiet melder om moderate skader.

- Jeg kan foreløpig ikke si mer om avlorlighetsgrad. Det er ikke noe vi har blitt fortalt som tyder på at det er snakk om livstruende skader. Personen var våken under transport, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt.

Sykkelritt

- Det var en syklist som kom over i motgående kjørefelt og da møtte en bil. Det er ikke noe som tyder på at det har vært høy hastighet på bilen. Dette var også en grusvei. Vi kan foreløpig ikke si noe om hastigheten på sykkelen, men personen var med i sykkelrittet og det var nedoverbakke på stedet, sier operasjonsleder Ebbe Kimo.

Bilen fikk knust frontrute og taues vekk fra stedet.

Arrangøren bekrefter at det har vært en ulykke og at syklisten, som deltok i rittet, har fått medisinsk hjelp.

Sykkelenern er et av Midt-Norges største turritt for hele familien og arrangeres av Oppdal sykkelklubb.

Ikke førerkortbeslag

Kimo sier at det ble foretatt en vurdering på stedet å gjøre et førerkortbeslag, og det ble bestemt at dette ikke skulle gjøres.

- Det er ingenting som tyder på at bilfører har gjort noe galt.

Saken vil nå overføres til det lokale lensmannskontoret som vil ta saken videre. Den vil der bli rutinemessig etterforsket.