Eksakt vant hun 5 387 530 kroner, men ble ikke klar over gevinsten før Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

Hun hadde overvært trekningen på tv, men ikke sjekket kupongen sin.

– Jeg bruker ikke det. Jeg har tross alt tippet lotto helt siden starten og kan ikke sjekke kupongen hver gang. Jeg har tenkt som så at kommer pengene, så kommer de.

Rekka hun omsider vant med, 10-11-17-23-28-31-32, var tall hun hadde fylt ut helt tilfeldig. Det eneste av rekkene hun fyller ut fast er 1-2-3-4-5-6-7.

– Jeg trodde vel ikke det var en tulletelefon, jeg hørte jo at det var en seriøs mann i andre enden. Men samtidig var og er jeg i tvil, for det er jo for godt til å være sant. I det røret var lagt på dumpet jeg lamslått ned i en stol, tok en ostepop og satt oppe til jeg skulle legge meg. Men det var liten vits i å gå til sengs. Jeg fikk vel sove to-tre timer, og var like urolig da jeg sto opp.

– Hva pengene skal brukes til?

– Vi bor i en liten leilighet nå. Kanskje blir det et nytt hus på oss en gang. Og så har samboer og eldstemann på 11 år fått lov til å plukke ut ny bil. Minstejenta på 6 år har lasersverd og Shrekbabyer på ønskelista.

– Feiring?

– Ikke ennå, har ikke tenkt så langt ennå. Først må jeg se pengene.

Sier 40 åringen som vanligvis leverer kunpongen sin på Rema Stavset og nok fortsatt kommer til å gjøre det. Det kan jo være at 1-2-3-4-5-6-7-rekka slår inn en dag.