Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Her skal de se terrorrettssaken

Her skal de se terrorrettssaken

Lagrettssalen i Trondheim er gjort klar til å ta i mot fornærmede og pårørende.
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Rettssaken mot Anders Behring Breivik skal overføres til egne saler i tingrettene i Ålesund, Kristiansund og Steinkjer via videoskjermer. I Trondheim tar man i bruk den gamle lagrettssalen til Frostating lagmannsrett.

SE VIDEO FRA SALEN OVER

I Sør-Trøndelag er 53 fornærmede og pårørende, samt 21 familiemedlemmer forhåndspåmeldt for å overvære storskjerm-overføringen. I tillegg kommer 16 bistandsadvokater melder NTB. Helsepersonell skal også være til stede i salen, så det kan bli trangt om plassen.

LES OGSÅ: Takker nei til Widerbergs minnesmerke

- Det er plass til vel 140 personer i lagrettssalen. Dersom alle møter med støtteperson, blir det ikke plass til andre, opplyser administrasjonssjef Børge Trondvold i Sør-Trøndelag tingrett til NTB.

Presse eller publikum får ikke tilgang til salen under rettssaken.

LES OGSÅ: - Breivik får trolig forvaring

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus