Rørvik 01.00: En politipatrulje kom over en bil som hadde kjørt utfor veien i sentrum. Bilen hadde truffet en lysmast. Det ble ikke meldt om personskader.

- Da politiet kom til stedet fant de etterhvert føreren som viste seg å være en ung mann. Han erkjente å ha kjørt uforsvarlig, og det blir opprettet sak, forteller operasjonsleder Anlaug Oseid ved Trøndelag politidistrikt.

Berkåk 01.05: Politiet får melding om et trafikkuhell på fylkesvei 700 ved Berkåk. En bil med to personer var involvert.

- Her var det en bil med to litauere som hadde havnet på taket. Begge to var uskadd. Det var veldig glatt på stedet. De to ble fraktet av politiet til Støren og dimmitert, forteller Oseid.

Rissa 02.15: Politiet får melding om en bil som har kjørt i grøfta ved Ålmotjønna på fylkesvei 715. Melder mistenker promillekjøring.

- Vi rykket ut og sjåføren, en dame i 20-årene, blåste til over lovlig verdi og ble tatt med til lege for blodprøvetaking. Damen var ikke skadd, forteller operasjonslederen.

Inderøy 02.45: En bil med skader i fronten stod midt i veibanen ved Breivika på fylkesvei 755.

- Melder forteller at to jenter på 18 år har vært borti autovernet og stoppet. Vi hadde ingen patrulje i nærheten, men melder hadde helseerfaring og sjekket at de to var uskadd. Det er ikke mistanke om at dette var noe annet enn et uhell.

Fortsatt glatt mange steder

Politiet oppfordrer også i dag folk som skal ut å kjøre om å være forsiktige og ta hensyn til vei og føreforhold.

- Heldigvis har vi ikke hatt noen uhell med personskader i løpet av natten, men det er vanskelige kjøreforhold flere steder i Trøndelag fortsatt. Folk må ta det rolig. Vi har varslet Vegtrafikksentralen og de har iverksatt tiltak, forteller operasjonsleder Anlaug Oseid.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.