Tobarnsmoren er opprinnelig fra Trondheim, men bosatt i Bergen, og har laget en morsom serie med tegninger fra sin egen graviditet. Bildene ble lagt ut på bloggen Kos og kaos, samt på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram. Derfra har de blitt plukket opp av utenlandske nettsider, deriblant Bored Panda.

- Nå har det tatt helt av, sier Line Severinsen til Bergens Tidende.

- Jeg har blitt kontaktet av i alle fall 15 forskjellige blader og nettmagasiner. Det er så mange at jeg ikke rekker å svare alle sammen. Nå er jeg på vei hjem for å gå gjennom skogen av epost.

Marerittet om å føde en fullvoksen mann

Tegningene viser alt fra av gravid kvinne med en svær mage der både hender og føtter stikker ut i alle retninger. Sånn er det nemlig når man venter en kickbokser. En annen tegning viser en hyrdestund, der mannen spretter opp og utbryter: «Jeg traff babyen!»

En tredje tegning viser en kvinne som føder en godt voksen mann.

- Det er ikke alt her som er selvopplevd, men det med mannen var et mareritt jeg hadde da jeg var gravid. Jeg drømte rett og slett at jeg fødet en fullvoksen mann, sier Severinsen og ler.

Heidi Larsen (31) fra Trondheim har også fått internasjonal oppmerksomhet i en litt annen sjanger: Halloween-sminke.

Bekkenløsning, kvalme og blødninger

Alt startet da hun var gravid med datteren i 2012.

- Jeg var veldig kvalm og hadde bekkenløsning og full pakke. Da brukte jeg tegningene til å se litt humoristisk på alt sammen. Det ble litt som både terapi og dagbok, sier hun.

Sjekk hvilke «ekstreme» bilder fra Trondheim som vekket oppsikt hos BBC.

Graviditet nummer to, som endte med sønnen som «heldigvis sover i vognen sin akkurat nå» var heller ikke av de mest trivelige.

- Da var det mye blødninger og sånn. Det er blant annet fra den siste graviditeten tegningen der den gravide magen er byttet ut med en bombe stammer, sier Severinsen.

Les også: Tegnehanne tildelt årets Pondus-pris

Drømmer om å lage bok

Etter at datteren ble født, stoppet hun opp med tegningene og bloggen.

- Det var litt dumt, for jeg hadde en god del lesere den gangen. Men så begynte jeg opp ved jul og da tok det helt av - særlig på Instagram, sier tobarnsmoren.

- Hva skal du gjøre med den nyvunne populariteten?

- Jeg vet ikke. Til nå har det bare vært veldig gøy å dele tegningene, men jeg har fått veldig lyst til å lage en bok, sier hun.

Bla gjennom tegningene til Line Severinsen i toppen av saken. Tekstene til bildene er hennes egne.