Nå ber politiet om at flere vitner melder seg til ulykken i Kong Øysteins vei.

- Vi har snakket med vitner, men vi ønsker at alle som var ved ulykkesstedet kontakter oss. Det var mye folk i området, og noen kan ha observert ting som kan være nyttig i den videre etterforskningen, sier Frank Nygård ved Sentrum politistasjon.

Vanskelig sikt

Kvinnen befant seg i fotgjengerfeltet da hun ble truffet av en bil. Det var mørkt, nedbør og vanskelig sikt. Ulykkesbilen ble ført av en mannlig bilfører på 25 år. Rutinemessig er førerkort beslaglagt.

- Selv om man tror man ikke har så mye å fortelle, ber vi vitner ta kontakt, så får vi vurdere om opplysningene kan være nyttige, sier Nygård.

Ulykken skjedde ovenfor Plantasjen i Kong Øysteins vei Bromstadbuen. Politiet kan ennå ikke si hvor stor fart bilen hadde.

Fryktet ny ulykke

Folk som bor i området på Bromstad er ikke overrasket over det som skjedde. Det har vært flere lignende ulykker der. I november i fjor ble en kvinne truffet av speilet på en bil i et fotgjengerfelt. Bilisten fikk førerkort beslaglagt.

- Det var bare spørsmål om tid før dette skjedde på nytt. Det har vært like før flere ganger, sier naboene som ønsker å være anonyme.

De har selv opplevd at folk kjører i svært høy hastighet etter rundkjøringen, opp Kong Øysteins vei.

Måtte heve armen

- Jeg har måttet heve armen etter flere som har kjørt forbi. Her på Bromstad bor det mye eldre folk og barnefamilier, de blir ekstra utsatt.

Naboene mener det bør komme fartshumper på stedet, og håper veien blir bedre belyst. – Tenk at det kunne gå så langt. Dette er veldig tragisk, uttalte en av naboene.